Happy Angler recension

Happy Angler är den fiskebutik som jag om och om igen rekommenderar. Här ville jag skapa något informerande om varför jag gillar Happy Angler.

Artikeln innehåller betalda samarbeten med Happy Angler.

Happy Angler

Emilio på Friluftaren

Nordens störta fiskebutik på nätet
Ofta fördelaktiga erbjudanden
Ett enormt utbud av fiskeprylar och tillbehör

Happy Angler

Fiskebutiken Happy Angler är en fiskebutik som jag i dag samarbetar med. Jag valde att samarbeta med Happy Angler eftersom jag letade efter en fiskebutik, så att våra användare kan beställa fiskeutrustningen som dem behöver utan att behöva lägga flera beställningar på olika hemsidor och hos olika leverantörer.

Happy Angler var perfekt för detta. Eftersom fiskebutiken är den störta på nätet i norden innebär det att även utbudet är enormt. Detta gjorde valet enkelt för oss. Jag hoppas att valet är lika enkelt för dig.

5

Happy Angler recension

Jag skriver ofta gott om butiken Happy Angler. Därför vill jag här utveckla mer om varför jag gör det. När jag startade sidan Friluftaren blev det uppenbart att sidan kommer att handla mycket om produktrecensioner och vilka fiskeprylar som passar för just ditt ändamål. Jag kom på att en hel del av våra besökare kommer att vilja handla mer än en produkt. Därför ville jag ha en butik som jag försökte att länka till lite mer än resten. Det har kommit att bli Happy Angler.

Jag rekommenderar även såklart att du jämför lite med andra butikers utbud, men för oss har Happy Angler alltid varit en självklarhet. För dig som vill veta mer förklarar jag mer nedan, annars kan du använda dig av knappen nedan för att ta dig till Happy Angler direkt.

Mer om Happy Angler

Happy Angler är nordens störta fiskebutik på nätet. Det blir man inte genom att vara medioker. Enligt oss förtjänar att vara och förbli det helt och hållet. Även om alla butiker alltid har något som går att förbättra, och det gäller även Happy Angler, tycker jag att dem gör mycket rätt, och det är utan tvekan därför butiken lyckats så bra.

Butiken är på riktigt omtyckt av erfarna fiskare, även om den innehåller mycket hjälpsam produktinformation för nybörjare eller för dig som vill komma igång med fiske igen. Det betyder att dem håller bra priser och säljer produkter av hög kvalitet, för att behålla proffsfiskarna men för att samtidigt välkomna nybörjare och locka återkommande kunder.

Erbjudanden

Fördelen med att vara så stor som Happy Angler nu blivit är att man har mycket god kontakt med leverantörerna. Det innebär inte bara att man har större makt att komma i kontakt med leverantörer som man gärna vill samarbeta med, men även att man har råd att tacka nej till leverantörer som inte uppfyller kvalitetskraven.

Det innebär även något som kan komma att bli en stor fördel, i och med att Happy Angler är en så stor webbutik har men även stora möjligheter till erbjudanden som få andra fiskebutiker kan erbjuda. För att ge som exempel erbjuder Happy Angler i skrivande stund:

  • 24 % rabatt på haspelrullen Daiwa Luvias
  • 39 % rabatt på kombienhet Raymarine Dragonfly 7
  • 28 % rabatt på beteslådan Fladen XXL
  • 50 % rabatt på det 2-delade Fladen-understället
  • 20 % rabatt på jigsettet Fladen Jig Mega Set
  • 45 % rabatt på isborren Mora Ice Strikemaster

Notera att informationen om erbjudanden inte uppdateras, använd länken till Happy Angler för att se vad som erbjuds i dag.

Utbud

Eftersom att Happy Angler är en så stor butik med så många olika leverantörer och kunder innebär det också att utbudet sällan lämnar något att sakna. Vill du ha något fiskerelaterat är risken liten att Happy Angler inte har det du söker.

Det som är bra med detta är att du som även behöver några extra jiggar eller liknande kan passa på att beställa detta samtidigt och passa på att slå två flugor i en smäll. Något som blir svårare på en mindre butik med begränsat utbud.

Genuint intresse

Det som gör Happy Angler så bra egentligen och det som gör att det jag skrivit ovan faktiskt är verklighet är ett genuint intresse för fiske. Går du med i deras kundklubb får du som fiskare premiuminnehåll skrivet av erfarna fiskare på Happy Angler med inte bara produkttips utan även mer om fiske i allmänhet.

Få butiker är så kunniga inom sin sak som Happy Angler är kunniga inom fiske. Du som kund där får alltid hjälp. Skulle du undra något om en produkt du beställt eller funderar på att beställa, även om det inte är en direkt produktfråga, tveka inte att kontakta Happy Angler, så det du förhoppningsvis vad jag ser i Happy Angler. Och du, lycka till med fiskandet!