Bästa fiskeväskan

Jag uppskattar fisket är välorganiserat och enkelt. Jag tror du gör detsamma. Därför jämför jag och hittar bästa fiskeväskan för dina beten.

Artikeln innehåller betalda samarbeten med Happy Angler.

BFT Predator Bag Jerkbait betesväska

Emilio på Friluftaren

Perfekt för dig som har mycket utrustning
Bra organiserad med tilltänkta detaljer
Tillverkad i högklassigt 1200 Deniers tyg

Fiskeväskan för dig med mycket att bära på

Denna fiskeväskan vinner mitt test eftersom att den passar nästan alla som vill ha en riktigt grym fiskeväska med sig till fiskevattnet. Den är rätt stor däremot, har du inte jättemycket utrustning och inte heller planerar att skaffa mycket mer inom några år kan det vara bra att skrolla ner och se andra alternativ, men för er andra är detta den fiskeväskan som jag gillar mest av alla jag jämfört. Riktigt bra för dig som har mycket utrustning eller planerar att skaffa mycket utrustning.

Anledningen till att den enligt mig är så fantastisk är just på grund av hur välorganiserad den är genom dess väl tilltänkta detaljer. Bara smågrejer som att facken är vid precis rätt ställe och i rätt storlek som gör att man enkelt kan sätta in ett par nycklar eller annat som man måste har med till fisket utan att behöva slänga i detta i ett stort fack med all fiskeutrustning är en sån “liten” grej som gör så “stor” skillnad.

Utöver mina preferenser är den även tillverkad i högklassigt 1200 Deniers tyg, för dig som inte känner dig bekväm i vad det innebär är det enkelt enkelt att den är enkel till vikten, men hållbar och hyfsat stöttålig. Alltså precis de egenskaper som man traditionellt sätt är ute efter i en betesväska. Måttet på väskan är 65 x 34 x 40 cm.

5

Läs mer: Bästa fiskespöt

Innehållsförteckning

Savage Gear System Box Bag XL väska för betesaskar

Fiskeväska, betesväska, eller något annat. Oavsett vad du föredrar att kalla det är detta en bra sådan. Anledningen till det är rätt enkel, som du kan se på bilden ovan och genom att klicka på länken nedan är detta en betesväska som är mycket välorganiserad med praktiska egenskaper och lösningar. Många fack har en perfekt storlek och plats, till exempel finns mycket lämpliga fack för till exempel nycklar eller andra värdesaker som du kanske inte vill ska ligga och skaka runt bland fiskeprylarna.

600D-material som de kallar det, eller 600D denier polyester som det heter, är en typ av polyester som är speciellt bra vad gäller väskor och liknande. Detta eftersom den är specifikt framtagen för att vara hållbar. Väskan ska tåla att bli använd utan att förlora formen eller på annat sätt drastiskt sjunka i kvalitet. Den är gjort för att användas helt enkelt. Remmarna som man också tillsammans med de vanliga handtagen kan använda för att bära väskan är vadderade. Något man nästan förutsätter men det gäller faktiskt inte alla fiskeväskor.

Utöver det jag nämnt ovan har väskan saltvattenståliga blixtlås. Det är också en sån grej som bör vara rätt självklart i en fiskeväska, att det går att fiska med den. Tyvärr är detta inte heller något som gäller alla betesväskor. Det gäller denna däremot! Den har tre askar samt ett regnskydd. Måttet på väskan är 25 x 67 x 46 cm.

Läs mer: Bästa fiskebetet

Daiwa Wilderness Game Bag 5 betesväska

Fiskeväskan Wilderness Game Bag av Daiwa är en stor fiskeväska som med största sannolikhet fungerar riktigt bra för dig som har mer beten och andra redskap än vad andra fiskare har. Den är även byggd i den kvaliteten som jag förväntar mig av Daiwa, nämligen hög kvalitet. Den är anpassad för tufft bruk och är inte krävande att ta hand om. Den är tillverkad i mycket hållbart material.

Det största huvudfacket på fiskeväskan öppnas med hjälp av ett blixtlås lite som en traditionell reseväska. Det finns även ett annat stort förvaringsfack och en blixtlåsförsedd ficka. Fiskeväskan är med andra ord väldigt enkel att ha att göra med.

Längst fram på väskan finns ännu en ficka och på vida sidor finns två blixtlåsförsedda fickor. Fiskeväskan har två vadderade handtag som du kan använda för kortare turer, och en axelrem för dig som ska lite längre med fiskeväskan. Smidigheten är absolut något jag tycker att Daiwa har gjort väldigt bra här och därför är denna fiskeväskan en som jag med gott samvete kan rekommendera dig.

Läs mer: Bästa flytjackan

Daiwa Prorex M väska för betesaskar

Daiwa Prorex-betesväskorna är rymliga, högklassiga och planerade så att fiskaren kan förvara beten och tillbehör i god ordning och lättillgängliga

Gummibotten som hindrar fukt att sugas in

Gummitassar som hindrar väskan från att gunga i båten

Innehåller 2 stora betesaskar

om inte

Mer om fiskeväskor

organisering viktig för att orka komma igång

fokusera på fiskandet istället för att fiska

smidigare att hitta det du söker när du faktiskt fiskar

kort lista fördelar:

kritierer skön så att du orkar och även tålig så att den kan hantera att hanteras i friluftsfiskandet

ett stort plus vattentät men kostar såklart lite mer ibland

kommentera gärna erfarenheter alternativ

Hur stor fiskeväska bör man ha?

En del föredrar att välja en fiskeväska som passar beten och redskap som man har i nuläget, andra vill ha lite marginal att växa i. Jag skulle råda dig att skaffa en fiskeväska med lite marginal att växa i. Du kan gott köpa en fiskeväska som är lite för stor idag, så länge den är bekväm att transportera.

Finns det fiskeväskor med lådor?

Ja, det finns många olika fiskeväskor med lådor. Se gärna produktbilderna i artikeln ovan och bedöm själv vilken du tycket passar dig, men några av alternativen ovan är avsedd för att i ena facket ha en låda med beten och liknande. Du kan även dubbelkolla i produktbeskrivningen hur det ligger till med lådorna .

Vilken fiskeväska är störst?

I artikeln ovan rekommenderar jag många olika typer av större fiskeväskor för dig som redan idag har massa fiskeredskap så som jiggar, wobblers, mormyskor eller andra typer av beten att hålla koll på.

Att köpa en lite större fiskeväska kan även vara bra för dig som har lite mindre. utrustning att bära med på. Det är lite som att köpa en lite stor cykel till ett växande barn, det är långsiktigt.

Leave a Comment