Bästa flytoverallen

Updaterad November 2022.

En flytoverall håller dig varm och torr i vattnet, det är en billig livförsäkring. En flytoverall håller dig även varm på land. Det finns ett stort utbud av flytoveraller på marknaden idag. Både olika modeller och märken. Jag jämför flytoveraller för att hitta den bästa flytoverallen för dig.

Read more

Bästa kylboxen

För längre stunder i värmen kan en kylbox vara nästan ett måste, och en bra kylbox kan även spara dig pengar. Jag jämför och hittar bästa kylboxen.

Read more

Bästa fiskevågen

En bra fiskevåg som passar just vikten på fisken som du fiskar är en nödvändighet för att fullt ut kunna njuta av fångsten. Därför jämför jag fiskevågar.

Read more

Bästa isdubbarna

Vare sig du ska fiska eller åka sidor eller något annat kan ett par grymma isdubbar vara till stor nytta för din säkerhet. Jag jämför de bästa isdubbarna.

Read more

Bästa inkapslade rullen

En inkapslad rulle kan vara ett perfekt sätt att komma igång med ditt fiske på. En inkapslad rulle passar de flesta oavsett erfarenhet. Som ett extra plus är de väldigt lätta att hantera och gör det därför till den perfekta rullen att starta sin fiskekarriär med. Här jämför jag de bästa inkapslade rullarna.

Read more