Bästa isdubbarna

Updaterad Januari 2023

Oavsett om du ska fiska eller åka skidor eller något annat, kan ett par grymma isdubbar vara till stor nytta för din säkerhet. Isdubbar rekommenderas för alla som vistas på naturis, till exempel vid isfiske eller längdskridskoåkning. Isdubbar är ett redskap med vilket du klättrar upp ur vattnet. I den här artikeln jämför jag de bästa isdubbarna.

Read more

Bästa flytoverallen

Updaterad Januari 2023

En flytoverall håller dig varm och torr i vattnet, det är en billig livförsäkring. En flytoverall håller dig även varm på land. Det finns ett stort utbud av flytoveraller på marknaden idag. I många olika modeller och märken så det kan vara svårt att välja den bästa flytoverallen för dig. I den här artikeln jämför jag flytoveraller för att hitta den bästa flytoverallen för dig.

När du befinner dig på vatten eller is är det viktigt att du har någon form av flytplagg på dig. Det är en bra idé att välja en flytoverall eftersom den också håller dig varm på land så att du kan ha den på dig när du fiskar eller åker snöskoter. Om du faller i vattnet kommer den att hjälpa dig att flyta samt hålla dig varm. Om du istället vill ha något lite enklare som du använder mer i en nödsituation och inte planerar att vistas i vatten eller i jättekalla klimat kan en flytväst också vara en bra lösning. Det viktiga är att du skaffar ett bra flytplagg.

Read more

Bästa kylboxen

För längre stunder i värmen kan en kylbox vara nästan ett måste, och en bra kylbox kan även spara dig pengar. Jag jämför och hittar bästa kylboxen.

Read more

Bästa fiskevågen

En bra fiskevåg som passar just vikten på fisken som du fiskar är en nödvändighet för att fullt ut kunna njuta av fångsten. Därför jämför jag fiskevågar.

Read more

Bästa inkapslade rullen

En inkapslad rulle kan vara ett perfekt sätt att komma igång med ditt fiske på. En inkapslad rulle passar de flesta oavsett erfarenhet. Som ett extra plus är de väldigt lätta att hantera och gör det därför till den perfekta rullen att starta sin fiskekarriär med. Här jämför jag de bästa inkapslade rullarna.

Read more