Bästa spridarvagnen

En spridarvagn är verkligen det perfekta redskapet för att effektivt och jämnt fördela olika sorters material över stora ytor. Oavsett om det är gödsel för att främja din trädgårds växtlighet, salt för att hålla vägar och gångbanor fria från is och snö, kalk för att balansera markens pH-nivå, eller sand för att förbättra markens dränering, finns det en spridarvagn designad för uppgiften.

Här hittar du den bästa spridarvagnen.

Read more

Bästa vattenpumpen

En vattenpump kan användas för allt från bevattning till att transportera kran- eller regnvatten. Här hittar du den den bästa vattenpumpen.

Pumpautomat

En pumpautomat kan användas till flera olika ändamål som till exempel vattenförsörjning och tryckstegring. I de flesta fall används pumpautomater för att pumpa upp vatten från tillgängliga vattenkällor som sjöar eller brunnar vilket betyder att du även kan använda en pumpautomat för både dricksvatten och bevattning. En pumpautomat startar och stoppar utifrån användningsområdet och hur du väljer att ställa in den, behöver du köpa en pumpautomat finns det flera återförsäljare som kan hjälpa dig med frågor gällande en pumpautomat-installation.

Olika sorters vattenpumpar

Vattenpumpar kan användas till mycket, och för varje användningsområde som kräver specifika egenskaper, finns det en vattenpump. Vvsobadrum.se listar vattenpumpar särskilt tillverkade för olika användningsområden. En vattenpump kan bland annat användas för:

  • Bevattning
  • Avlopp
  • Vatten innehållandes sand
  • Upphämtning av vatten från sjö
  • m.m.

I det här testet tar vi en titt på olika sorters vattenpumpar med olika syften.

Read more