Bästa isborren

För dig som vill ägna vintern åt fiske kan du ismeta eller pimpla. För att lyckas med sitt pimplande behöver man en isborr. Det finns flertalet olika modeller och typer av borrar. Spara tid och pengar genom att läsa min guide istället för att göra ett dåligt köp som du kommer ångra. Här går jag igenom vilken som är den bästa isborren.

Read more

Bästa vadarskon

Bekväma vadarskor som håller dina fötter varma och torra är en förutsättning för lyckade fisketurer. Jag har kikat närmare och valt ut mina favoriter.

Read more

Bästa vadarjackan

Funderar du på att köpa en vadarjacka? En vadarjacka är näst intill ett obligatoriskt plagg för alla mer seriösa fiskare. Den håller dig varm och torr och gör att du kan vara ute och fiska länge i olika sorters miljöer. Som namnet säger passar en vadarjacka såklart bra för den som tycker om att vada ut i vattnet vid fisket. Jag har kikat på modellerna och nedan följer den enligt mig bästa vadarjackan.

Read more

Fiskespö för gädda

Tungt gäddfiske ställer stora krav på bra utrustning och det gäller att välja rätt. Gäddan har ett gott rykte som en hård kämpe. Detta ställer högre krav på din utrustning. Ingen vill tappa en fisk på grund av dålig utrustning Jag jämför marknadens bästa gäddspö och beten för gädda.

Read more