Bästa spridarvagnen

En spridarvagn är verkligen det perfekta redskapet för att effektivt och jämnt fördela olika sorters material över stora ytor. Oavsett om det är gödsel för att främja din trädgårds växtlighet, salt för att hålla vägar och gångbanor fria från is och snö, kalk för att balansera markens pH-nivå, eller sand för att förbättra markens dränering, finns det en spridarvagn designad för uppgiften.

Här hittar du den bästa spridarvagnen.

Read more

Bästa vattenpumpen

En vattenpump kan användas för allt från bevattning till att transportera kran- eller regnvatten. Här hittar du den den bästa vattenpumpen.

Pumpautomat

En pumpautomat kan användas till flera olika ändamål som till exempel vattenförsörjning och tryckstegring. I de flesta fall används pumpautomater för att pumpa upp vatten från tillgängliga vattenkällor som sjöar eller brunnar vilket betyder att du även kan använda en pumpautomat för både dricksvatten och bevattning. En pumpautomat startar och stoppar utifrån användningsområdet och hur du väljer att ställa in den, behöver du köpa en pumpautomat finns det flera återförsäljare som kan hjälpa dig med frågor gällande en pumpautomat-installation.

Olika sorters vattenpumpar

Vattenpumpar kan användas till mycket, och för varje användningsområde som kräver specifika egenskaper, finns det en vattenpump. Vvsobadrum.se listar vattenpumpar särskilt tillverkade för olika användningsområden. En vattenpump kan bland annat användas för:

  • Bevattning
  • Avlopp
  • Vatten innehållandes sand
  • Upphämtning av vatten från sjö
  • m.m.

I det här testet tar vi en titt på olika sorters vattenpumpar med olika syften.

Read more

Bästa regntunnan

En regntunna används för att ta till vara på regnvattnet och använda det till att vattna plantor och växter. Regntunnor är både praktiska och i många fall även en snygg detalj att inreda sin baksida eller trädgård med.

Vill du åt den mer praktiska aspekten i att samla regnvatten med hjälp av en tunna? Då kan vi varmt rekommendera PK Produkter och deras utbud av högkvalitativa och prisvärda plasttunnor och plastfat. Här kan du ta del av både små och stora plastbehållare med snabba leveranser.

Letar du inspiration till val av regntunna? Här nedan kan du läsa mer om och hitta den regntunna som faller dig bäst i smaken.

Read more

Bästa fågelmataren

En fågelmatare lockar småfåglar till din trädgård, och du får lite trevligt sällskap och vacker fågelsång. Att starta sin fågelmatning i Mars och April är optimalt. Då börjar flyttfåglarna att komma tillbaka. Därför har jag gjort den här guiden så du enkelt hittar den bästa fågelmataren.

Read more

Bästa planteringsjorden

Att plantera och odla i din trädgård kan vara en mycket givande upplevelse, och rätt typ av jord kan göra hela skillnaden för att uppnå framgång. Om du är sugen på att börja plantera eller om du vill fylla på din befintliga odling med jord, är det definitivt värt att ta sig tid att jämföra olika typer av planteringsjord. I denna artikel kommer jag att jämföra den bästa planteringsjorden baserat på ett antal viktiga faktorer. Så du får hjälp på vägen att hitta rätt.

Read more