Bästa vadarskon

Bekväma vadarskor som håller dina fötter varma och torra är en förutsättning för lyckade fisketurer. Jag har kikat närmare och valt ut mina favoriter.

Read more

Bästa vadarjackan

Funderar du på att köpa en vadarjacka? En vadarjacka är näst intill ett obligatoriskt plagg för alla mer seriösa fiskare. Den håller dig varm och torr och gör att du kan vara ute och fiska länge i olika sorters miljöer. Som namnet säger passar en vadarjacka såklart bra för den som tycker om att vada ut i vattnet vid fisket. Jag har kikat på modellerna och nedan följer den enligt mig bästa vadarjackan.

Read more

Fiskespö för gädda

Tungt gäddfiske ställer stora krav på bra utrustning och det gäller att välja rätt. Gäddan har ett gott rykte som en hård kämpe. Detta ställer högre krav på din utrustning. Ingen vill tappa en fisk på grund av dålig utrustning Jag jämför marknadens bästa gäddspö och beten för gädda.

Read more

Fiskespö för barn

Fiskespön för barn ska vara lätta att bära och enkla att hantera. Oftast när man handlar fiskespö till barn söker man något som är funktionellt, inte för komplicerat och som är en lättviktare så att det blir lättare att bemästra. Här kan du läsa vilka fiskespön jag tycker passar barn allra bäst.

Read more

Bästa spinnaren

En bra spinnare ska skapa ljudvågor och ljusreflexer. Idag finns det många versioner att välja mellan. Jag tar reda på vilken spinnare som är bäst.

Read more